image

Aquesta vegada us parlaré d’un viatge que penso fer i que proposo us hi afegiu, qui vulgui i qui pugui, naturalment.

Haureu vist que en el lateral d’aquest blog hi ha un enllaç titulat 10Mil a Brussel·les per l’autodeterminació. Doncs us proposo anar a Brussel·les el dissabte dia 7 de març de 2009.

La història va començar el 6 de setembre de l’any passat en el Bloc Gran del Sobiranisme amb l’escrit de l’Enric Canela titulat Perplex jo? Allí deia que ell no estava gens perplex per la situació de Catalunya sinó per la quantitat de gent que semblava estar perplexa. En el mateix escrit es preguntava:

On és el Martin Luther King (un Obama no, si us plau) que ha de permetre recuperar els drets als catalans? Podríem els catalans prendre exemple dels negres americans al 1963 que van aplegar 200.000 persones i van anar a Washington encapçalades per Martin Luther King? Podríem aplegar nosaltres una xifra significativa de catalans i fer una marxa sobre Madrid? No és una proposta, és un termòmetre.

En els comentaris posteriors de l’article en Manel Picó proposa canviar Madrid per Brussel·les i n’Agustí Esparducer fa la proposta definitiva dels 10.000 catalans a Brussel·les i obre un grup al facebook. Posteriorment s’obre una pàgina web.

En aquests moments l’organització té previstos diversos autocars (90€) i un vol xàrter (265€). Trobareu més informació aquí.

Ja ens hi veurem!

image

Anuncis